close
  • zaterdag 21 september
Zorg en Zekerheid

Zorggroep ENA lanceert ‘De week van de begroeting’

Zorggroep ENA lanceert ‘De week van de begroeting’

BARNEVELD / VOORTHUIZEN – Deze week is de themaweek ‘De week van de begroeting’ gestart op de drie locaties van zorggroep ENA.

Zowel in Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) als in Huis in de Wei (Scherpenzeel) is begin deze week afgetrapt met ‘De week van de begroeting’, die duurt tot en met vrijdag 26 januari.

Met deze themaweek hoopt de zorginstelling iedereen bewust te laten zijn van hoe je collega’s, vrijwilligers, familie en mantelzorgers rondom de bewoners ontvangt. “Natuurlijk weet je dit wel, maar het is goed om er nog eens bewust met elkaar bij stil te staan. We willen een fijn huis zijn waar we rekening houden met elkaar. Iedereen moet zich er welkom voelen. Als medewerker hoor je het goede voorbeeld te geven”, aldus de werkgroep van zorggroep ENA.

Ludieke manier

De hele week is intern op een ludieke manier aandacht gevraagd voor die essentiële begroeting: met de inzet van een markante spreker, een presentje, een tasje met wat lekkers én een verrassing tot slot.

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel). De bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers staan samen midden in het leven. De betrokken medewerkers zorgen voor een veilige en beschermende omgeving. Een plek om fijn te wonen én te werken. Het gevoel van samen…

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook