close
  • zondag 12 juli
Vrije tijd

Zin in Hollandse wintertradities? Ga naar Landleven Winter!

Zin in Hollandse wintertradities? Ga naar Landleven Winter!

Op 13 , 14 en 15 december zal de derde editie van Landleven Winter plaatsvinden in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Dit familie-evenement dompelt u onder in een warm vat vol met Hollandse wintertradities.

Het buitenleven, Nederlandse kost en nostalgie staan centraal tijdens Landleven Winter: het winterevenement van het magazine Landleven. Al bij binnenkomst verwelkomen de prachtige klanken van de midwinterhoornblazers de bezoekers/liefhebbers van ouderwetse gezelligheid.

Wie de handen uit de mouwen wil steken, kan aan de slag bij Siegurd: zelf een vuurtje stoken en vervolgens kastanjes poffen en zalm bereiden op open vuur. Ook creatieve workshops staan op het programma. Of wandelen langs de sfeervolle boerderijen in het mooi verlichte park en kennis maken met de gruwelijk lekkere smaken van vroeger.

Wie wil kan meedoen aan het eerste op NK GARVO tarwezakken stapelen, deelnemers hebben het gegarandeerd niet langer koud en maken bovendien kans op prachtige prijzen. En natuurlijk biedt de Wintermarkt sfeervolle stands met handgemaakte producten, kleding, kerstcadeaus en de heerlijkste lekkernijen. Een sfeervol dagje uit in de mooiste tijd van het jaar!

Kijk voor het hele programma op www.landleven.nl/evenementen

Data en prijzen 

Landleven Winter is op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 in Openluchtmuseum Arnhem.

Landleven Winter is op vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur, op zaterdag en zondag tot 18.00 uur, de activiteiten van Landleven gaan door tot 17.00 uur. De ijsbaan blijft tot 19:00 uur open.

Kaarten voor Landleven Winter zijn te koop via www.landleven.nl/evenementen

Kaarten voor volwassenen zijn €19,50 (voor Landleven-abonnees € 12,50). Gratis entree voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. Niet abonnees kunnen tot 13-12 online de kaarten bestellen met een korting van € 4,50.

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook