close
  • zaterdag 16 januari
Verhuizen

Verhuizen? Denk aan je autoverzekering!

Verhuizen? Denk aan je autoverzekering!

Bij een verhuizing denk je niet zo snel aan een autoverzekering. Vaak wordt dit dan ook over het hoofd gezien! Dit is niet zo handig, want de kans is groot dat de premie voor je autoverzekering hierdoor verandert! Het is dus verstandig om opnieuw naar je premie te kijken en te zien wat jouw opties zijn bij je nieuwe postcode. 

Stap 1: Geef je nieuwe adres door

Als jij gaat verhuizen moet je binnen veertien dagen na je verhuizing je nieuwe adres doorgeven aan je autoverzekeraar. Als je dit zo vroeg mogelijk doet voorkom je ook dat je mogelijk betaalverzoeken of andere berichten misloopt. Zorg er ook voor dat je naast je autoverzekeraar, je verhuizing ook doorgeeft aan je nieuwe gemeente!

Stap 2: Vergelijk autoverzekeringen

Er is een aantal factoren die de premie van jouw autoverzekering bepalen. Denk hierbij aan het type auto dat je hebt, het aantal jaren dat je schadevrij bent en je adres en postcode. In steden zijn premies namelijk vaak hoger dan wanneer je in een dorp woont. Verhuis je dus naar een stad, wordt je premie waarschijnlijk kleiner en vice versa. Dit betekent dus ook dat je vaak een andere premie moet gaan betalen als je verhuist. Vergelijk daarom goed welke premies het beste bij jou passen als je verhuist!

Stap 3: Hoeveel ga je de auto gebruiken?

Het kan zijn dat jij verhuist naar een nieuwe plek omdat je zo dichter bij je werk en familie bent. Dit kan betekenen dat je de auto minder vaak gebruikt! De kans is groot dat jouw premie kleiner wordt als je minder gaat rijden; dus kijk hier goed naar! Andersom kan het natuurlijk ook dat je meer gaat betalen als je meer rijdt.

Verhuizen naar Gelderland met ScanMovers  

Ben jij er al vroeg bij met je verhuizing regelen, maar heb je nog geen verhuizer gevonden? Bij ScanMovers kun je hier gemakkelijk & snel je verhuisgegevens invullen en ontvang je maximaal zes verhuisoffertes binnen 24 uur! Deze kun je in alle rust gaan vergelijk en zo de beste verhuizer er uit pikken! 

Wil je nog meer weten over verhuizen naar de provincie Gelderland? Lees hier verder op ScanMovers’ pagina “Verhuizen naar Gelderland”!

 

[advertorial]

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook