close
  • woensdag 1 april
Reizen

Op vakantie in Gelderland!

Op vakantie in Gelderland!

Het lekkere weer komt eraan en binnenkort is het weer tijd om te kijken naar een vakantiebestemming. Weleens gekeken naar een vakantie in Nederland? Niet ver van je huis? Dit wordt ook wel een thuisvakantie genoemd. Thuis kun je een heerlijke vakantie beleven. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een thuisvakantie, denk aan een verhuizing, je vrouw die net bevallen is, je bent wagenziek of je hebt vliegangst. In dit artikel lees je hoe je een leuke thuisvakantie kunt hebben!

Huur een huisje

Wil je niet te ver van huis zijn, maar wil je ook niet in huis blijven? Huur een groepsaccommodatie met het gezin, familie en/of vrienden! Groepsaccommodatie Gelderland biedt veel leuke villa’s en huizen aan waar je met zelfs 50 personen kunt zijn! Gelderland staat ook wel bekend als de wandel- en fietsprovincie. Dit maakt het een leuke, sportieve plek om vakantie te vieren. Filter op prijs, verblijfsperiode, faciliteiten en meer en kies zo de perfecte accommodatie uit.

Binnenshuis

Heb je pech en is schijnt de zon niet elke dag? Geen zorgen! Er zijn genoeg activiteiten die je samen binnen kunt doen.

Plan een kookmiddag in en bereid lekkere, nieuwe gerechten. Hou je niet zo van koken? Neem bord-, schilder- en knutselspullen mee. Zo kun je ook creatief bezig zijn en het is goed voor het brein om te ontspannen, maar tegelijkertijd getraind te worden.

In de avond kun je een Netflix marathon houden: ben je met mensen die dezelfde serie kijken? Binge watchen! Je kunt ook een enge film opzetten, zodat je later naar een comedy film kan kijken met zijn allen of wat afleveringen van Friends.

Buitenshuis

In Gelderland kun je veel buiten doen. Zoals je eerder in het artikel hebt gelezen staat Gelderland bekend als wandel- en fietsprovincie. Vraag in het park na wat je op het park kunt doen en lees je in over de faciliteiten van het huis of de villa die je huurt. Veel groepsaccommodaties hebben hottubs, wellness mogelijkheden en kun je spullen huren zoals een fiets.

Je kunt fietsroutes opzoeken en elke dag een andere fietsroute doen. Hou je niet zo van fietsen? Vraag dan naar wandelroutes. Je kunt de hele middag wandelen en tussendoor lunchen in een restaurant. Vaak zijn er in de buurt van fiets- en wandelroutes restaurants waar je kunt pauzeren.

Daarnaast kun je ook bezienswaardigheden bezoeken bij de accommodatie in de buurt zoals Apenheul, Paleis het Loo, Airborne museum en meer. Houd rekening met de openingstijden van de bezienswaardigheden en plan je middagen in!

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook