Iets unieks in huis met een originele betonvloer

Een nieuwe vloer uitzoeken, dat kan best lastig zijn. Vooral als je nog niet precies weet wat je wil. Maar iets nieuws in huis is eens in de zoveel tijd is wel leuk. Op zoek naar een nieuwe vloer die wat unieks toevoegt aan je interieur? Een betonvloer is helemaal van deze tijd en heel authentiek. Een mooie egale betonlook vloer, dit kan niet alleen gecreëerd worden met beton, maar ook met een gietvloer. Ook een fijne vloer met zijn eigen voordelen. Niet zo’n fan van een egale vloer? Dan is een pvc vloer misschien wel geschikt. Dit is meer een houtlook vloer. Ook deze vloer heeft fijne voordelen. Meer weten over een betonvloer, pvc vloer of gietvloer? Lees dan verder.

Wat is een betonvloer?

Een betonvloer is precies wat de naam zegt. Een vloer van massief beton. De vloer is egaal en onderhoudsvrij. Een betonvloer kan in verschillende kleuren gelegd worden. Dit betekent dat je zelf kan bepalen wat voor kleur de vloer heeft en hoe het er dus uit gaat zien. Een betonvloer is een hele unieke vloer die bij ieder interieur past. Als je op zoek bent naar een bijzondere vloer en geen fan bent van de standaard houten vloeren, dan is een betonvloer wat voor jou!

Pvc vloeren

Een pvc vloer is een vloer die lijkt op een houten laminaat vloer. Alleen pvc is gemaakt van een hard soort kunsstof. Dit materiaal brengt een aantal fijne voordelen met zich mee.

  • Onderhoudsvrij
  • Gaat lang mee
  • Kwaliteit voor een lage prijs
  • Geluiddempend
  • Waterbestendig
  • Verkrijgbaar in veel kleuren

Een aantal mooie voordelen die het een hele fijne soort vloer maken. Er zijn drie verschillende soorten pvc vloeren. Namelijk pvc stroken, tegels en klik laminaat. Mede hierdoor en doordat de vloer in verschillende kleuren en looks te verkrijgen is, is er veel mogelijk. De vloer past dus bij veel diverse interieurstijlen.

Gietvloer prijs

Een gietvloer is een andere hele populaire vloer. Deze vloer is net als een betonvloer, heel egaal. Gietvloeren zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo kun je een mooie kleur kiezen die het beste bij jou en je interieur past. Het fijne aan een gietvloer is dat deze onderhoudsvrij is. Hoeveel kost een gietvloer? De gietvloer prijs hangt onder andere af van het aantal vierkante meter. De prijs per vierkante meter ligt ongeveer tussen de 24 en 160 euro. Hoeveel het precies gaat kosten hangt af van het exacte materiaal dat je kies.

Een nieuwe vloer in huis

Als je een nieuwe vloer in huis gaat nemen, dan zou je dus uit een van deze drie kunnen kiezen. Mooie vloeren met fijne voordelen. Zowel de betonvloer, gietvloer als pvc vloeren passen binnen alle interieurstijlen. Kleed je interieur aan zoals je wil en deze vloeren blenden perfect in. Alle drie hun eigen uitstraling, elk een mooie vloer. Soms is een nieuwe vloer precies wat je woning nodig heeft. De vloer kan de hele uitstraling van je woning al veranderen. Een vloer kan dus veel voor je interieur doen. Kies een passende vloer uit en geniet van een nieuwe look in huis.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top