close
  • vrijdag 14 augustus
Je bent hier: Start » Culinaire Hotspots » Restaurant Herberg de Engel

Restaurant Herberg de Engel

Stijlvol eten bij de Engel

Kom tot rust in dit stukje uniek Nederland. “De Engel” is uniek gelegen in het natuurgebied van de Hiense uiterwaarden, vast aan een dode arm van de Waal, de Strang genaamd. De Hiense uiterwaarden is een natuur stiltegebied waar menig vogel in het voorjaar zijn nest maakt. Er is dus altijd wat te zien bij “de Engel”. Op de sfeervolle terrassen kunt u genieten van de bals van de fuut en de luidruchte ganzen die in de polders staan te grazen. Op het terras laten trotse krielkippen hun kuikens zien en in de wijngaard kunt u genieten van de zang van de lijster en de merels. Het restaurant van ‘de Engel’ is ingericht als een stijlvolle en gemoedelijke huiskamer waar iedereen zich in de zevende hemel kan voelen. Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Eten bij ‘de Engel’ is een belevenis.

Specialiteitenrestaurant De Engel

Uw aperitief serveren we in de smaakvol ingerichte bar waarna u in ons gezellige restaurant volop kunt genieten van smakelijke dagverse gerechten. Verantwoord geproduceerd en ambachtelijk bereid met ingrediënten die we zoveel mogelijk uit de regio halen. Geïnspireerd op de seizoenen, met liefde en vakmanschap bereid.
Bij deze lekkere spijzen horen natuurlijk lekkere wijnen. Mirjam en Inno Venhorst, beiden gediplomeerd Sommelier-Gastronoom en Wijn-Spijs specialist van de Academie voor Gastronomie, hebben voor u een uitgebreide en verrassende wijnkaart samengesteld waarop u niet alleen grote namen zult vinden maar ook kleine toppers van over de hele wereld.

Restaurant Herberg   de Engel

Mirjam en Inno Venhorst

Eigenaren

De menukaart

Stijlvol dineren

‘De Engel’ is aangesloten bij de Euro-Toques, een Europese restaurantorganisatie met als doel het behouden van culinaire tradities en het beschermen van kleine producenten. Zo garanderen wij dat eten bij ons ook puur en echt is.