close
  • maandag 27 mei
Vrije tijd

Het Nederlands Bakkerijmuseum is het ‘Leukste uitje van Gelderland 2019’

Het Nederlands Bakkerijmuseum is het ‘Leukste uitje van Gelderland 2019’

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is het ‘Leukste uitje van Gelderland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Gelderland 2019’.

Vertegenwoordigers van het museum ontvingen vanavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen kreeg de zilveren award en de bronzen award ging naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht.

Hoogste cijfers voor Nederlands Bakkerijmuseum

Het Nederlands Bakkerijmuseum scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2019. Een greep uit de reacties over het Nederlands Bakkerijmuseum: ‘Voornaamste is dat echt ALLES! op de kinderen gericht is. Papa en mama zijn eigenlijk alleen de chauffeurs. Superleuk voor een actieve dag voor de kinderen. Het personeel straalt plezier uit! Dat maakt dit museum top!!’

De winnaars van 2019:

Gouden award      Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem
Zilveren award      ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen
Bronzen award      Veluwsche Stoomtrein Maatschappij in Beekbergen

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de negende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’. Kijk voor alle winnaars op anwb.nl/leuksteuitje. Op landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden.

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook