Creatieve tienerkamer: huur een schildersbedrijf Friesland

Op zijn tijd is het leuk om de kamer van je pubers een update te geven. Dit kan op allerlei manieren. Een simpele manier is door de kamer een nieuwe kleur te geven. Er zijn een aantal creatieve manieren om de slaapkamer gezellig te maken voor je tieners:

  • Kunstwerk op de muren: Er zijn diverse patronen en prints die de kamer kan op vrolijken. En die de identiteit van je opgroeiende tieners benadrukt.
  • Kleine hutjes: Door in de kamer met verf een hoekje te maken, creëer je een plek waar je zoon of dochter zich kan terugtrekken en vrienden kan uitnodigen.

Schildersbedrijf Friesland zorgt voor de basis om de kamer op te knappen. Het begint met een nieuwe kleur op de muren. Ook is het mogelijk om een andere items in een kamer te schilderen.

Geschikte verf voor slaapkamers

In de slaapkamer zal je kind vaak zijn tijd in door brengen. Het is daarom goed om te kijken naar de geschikte verf voor de muren om de gezondheid van je kind te beschermen. Schildersbedrijf Friesland helpt hierbij. De kwaliteit van de verf kan het verschil maken. Waterbasis muurverf en terpentinebasis muurverf zijn erg geschikt voor op de muren. Muurverf op waterbasis is geur-arm en gemakkelijk te reinigen. In de verf soort zit latex dat verkrijgbaar in verschillende soorten die het eindresultaat kan bepalen. Terpentinebasis verf wordt vooral gebruikt voor slaapkamers waar de ondergrond muur in slechte staat is. Deze verflaag zorgt voor bescherming waardoor de muur beter waterschade kan opvangen. Beide verf soorten zijn er in diverse kleuren. Kosten binnenschilderwerk kunnen verschillen in de hoeveelheid en kwaliteit van de verf soort.

Verf inspiratie voor de slaapkamer

Online zoeken kan helpen om inspiratie te krijgen voor de slaapkamer. Het schilderen van de muren kan een simpele manier zijn. De kleur van de kamer bepaalt voornamelijk de sfeer. De kleurkeuze kan een kamer groter of kleiner laten voelen. Lambrisering is een manier die een leuk effect kan geven aan de muren. Bij deze techniek wordt de muur opgedeeld in twee delen. De onderkant van muur krijgt een andere kleur als het bovenste gedeelte. Er is ook nog een mogelijkheid om ervoor te kiezen om geometrische te gaan schilderen. Met schilders tape kan je de muur verdelen in geometrische vormen. Door elk vlak een andere kleur of patroon te geven zal de muur speelt en uniek zijn van de andere muren. Het kan ook leuk zijn om dieren, bergen of landschappen te schilderen aan de onderkant van de wand. Door te spellen met de formaten en hoogtes kan er een leuk effect worden gecreëerd. Kosten binnenschilderwerk varieert van de keuze die je maakt.

Het is belangrijk voor je kinderen om een eigen domein in huis te hebben, waar alleen op uitnodiging anderen welkom zijn. Het is voor hun de plek om zich terug te trekken, met vrienden te zijn en zich af te zonderen van het gezin. Daarom is er niks leuker dan samen met hen om de tafel te zitten en de inrichting van de slaapkamers aan hen over te laten. Weten jullie niet zo goed hoe je moet beginnen voor de slaapkamer? En wil je graag advies krijgen over de verf keuze? Bekijk dan nu de website.

De redactie van 50plus is niet betrokken bij of verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top