close
  • donderdag 22 augustus
Buitenleven

BuitenGewoon viert 20-jarig jubileum met eigen natuurevenement

BuitenGewoon viert 20-jarig jubileum met eigen natuurevenement

BuitenGewoon, het natuurplatform van Omroep Gelderland, bestaat dit jaar 20 jaar en viert dit met een exclusief evenement: Beleef BuitenGewoon. Ter ere van het jubileum vindt op 6 juli in Velp een natuurfestijn plaats met colleges en workshops over natuurgerelateerde thema’s.

Al 20 jaar lang vertelt BuitenGewoon in geuren en kleuren over de prachtige natuur die onze provincie herbergt. We vinden het dan ook hoog tijd voor een feestje. Tijdens het exclusieve natuurevenement op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen kunnen bezoekers zich onderdompelen in lezingen, workshops en mini-excursies. Zo geeft de Meteo Groep een workshop wolkenlezen, kunnen liefhebbers een natuurfotografie-workshop volgen van Johan van der Wielen en is er een mini-excursie wildplukken van Edwin Flores.

Ook presentator Harm Edens is aanwezig. Het complete aanbod van workshops is te vinden op de site van BuitenGewoon. De lezingen staan in het teken van de stand van de Gelderse natuur en de terugkeer van de wolf in Nederland.

Verder laten de makers van het televisieprogramma BuitenGewoon zien wat zij in 20 jaar tegenkwamen. Tijdens het evenement vindt ook de grand finale van de natuurfotowedstrijd van BuitenGewoon plaats. De jury onthult de maker van de mooiste Gelderse natuurfoto van de afgelopen 20 jaar.

Aanmelden

Een verjaardag zonder gasten is natuurlijk geen echte verjaardag. Daarom nodigt BuitenGewoon natuurliefhebbers van harte uit zich aan te melden voor het jubileumevenement. Wil jij 6 juli (09.30 – 16.00 uur) het natuurevenement van BuitenGewoon in Beekhuizen bijwonen? Dat kan! Meld je nu aan via het aanmeldformulier. Er is plek voor 500 natuurliefhebbers, dus wees er snel bij want vol is vol!

 

 

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook